Wie ben ik

Mijn naam is Kristien Bellefroid, en honden zijn van kinds af aan mijn passie. Als kind hadden we thuis een Sint Bernard, een Ierse Setter en een Toy Poedeltje. Toen deze uit ouderdom gestorven waren wilde mijn ouders geen hond meer, maar ik bleef toch zeuren.

Gelukkig kwam er vrij snel toch weer een hondje, een Parson Jack Russel Terrier teefje 'Laika'. Ik heb met haar jaren Agility op de hondenschool gelopen. We op aanraden van de dierenarts besloten een nestje met haar te doen, omdat ze elke keer schijndrachtig werd.

Mijn vader fokte vroeger bij zijn ouders al Duitse Herders, dus een ‘vroedvrouw’ hadden we al. Mijn liefde voor de Agility bleef duren en kocht toen ik 16 was mijn eerste raszuivere Border Collie. Ze kreeg de naam Zenta en groeide uit tot een mooi teefje. Ik besloot dan ook om met haar shows ( schoonheidswedstrijden) te gaan lopen. Ze behaalde behoorlijke goede resultaten, waar we heel trots op waren. Toen de tijd daar was hebben we dan voor haar ook een mooi reu gezocht. Ik vroeg mijn officiële kennelnaam aan ( Of The Diamond Line ) bij het Sint-Hubertus (KMSH). De jaren daarna hebben we verschillende raszuivere nesten gefokt en ook nakomelingen door gehouden.

 

Op 3 april 2004 leerde ik mijn man Dirk (Reynders) kennen. Na een jaar gingen we samenwonen te Diepenbeek. Toen heb ik besloten om voorlopig het fokken van border collies te stoppen. 4 jaar later bouwde we ons eigen huis, langs mijn ouderlijke woning en had ik ruimte om mijn passie verder te zetten. Zo konden mijn honden eindelijk mee verhuizen. Mijn Zenta is toen spijtig genoeg na enkele maanden overleden. Ze is maar 9 jaar en 5 maanden oud mogen worden. Inmiddels zijn we verhuisd naar een prachtig huis met nog meer ruimte voor onze honden.

 

Sinds Zentq zijn er nog een paar hondjes bij gekomen om ons gezin uit te breiden. Zo heeft Dirk mij ten huwelijk gevraagd met een beeldschoon langharig chihuahua teefje "Sterre". We zijn getrouwd op 7 september 2013. In totaal hebben we nu 3 Border Collies en 4 Chihuahua's. Met zo een grote kroost kwam er al snel een hondenbadkamer die ik al op de plannen van het huis voorzien had. De afgelopen jaren heb ik meegedaan met workshops en demo's om op de hoogte te zijn van de beste verzorging. Ik kreeg ook de kans van een trimster om 1 x per week stage te lopen in haar salon. De kriebels om een eigen salon te beginnen kwamen toch weer enorm naar boven, dus ben dan mijn cursus bedrijfsbeheer gaan volgen, uiteraard ook geslaagd.

 

Op 1 april 2014 opende ik dan mijn eigen salon en doopte het de naam: Stien's Doggy Wash

met als slogan : Dogs with a diamond color.

Ik hoop dan ook van jullie hondje een schitterende diamant te maken!

 

Heel veel plezier met het bezoeken van mijn website!

hobby's die samen komen
25152214_10213247313410487_7138441700299787469_n
Gehoorzaamheid
show
25396029_10213285295240009_2123927518239317664_n
doggy dance